United Cheers Cheerleaders Jaguars

United Cheers Jaguars is het juniorenteam van UCC. Het is een gezellige en enthousiaste groep meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Onder leiding van coaches Elise en Mandy trainen zij voor diverse gave optredens en wedstrijden.

In de afgelopen jaren hebben de Jaguars zich enorm ontwikkeld. Op het Summer All Level Championship in Düsseldorf hebben zij in 2023 maar liefst drie buitenlandse teams verslagen – een geweldige prestatie!

Trainingen

Cheerdance: De United Cheers Jaguars trainen iedere maandag van 18.00 – 19.00 uur voor Cheerdance. Tijdens deze les focussen we ons op dansen, pirouettes, sprongen en leaps. 
Het is niet verplicht om aan deze categorie mee te doen, je kunt er ook voor kiezen om alleen Cheerleading te doen.

Cheerleading: Voor Cheerleading trainen we iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur in de Kleine Turnzaal van Gymworld in Zoetermeer. Het adres hiervan is: Amerikaweg 135 (tussen restaurant Eten&zo en cultuurpodium De Boerderij).

Trainen bij de Jaguars

Het Jaguar team verzorgt regelmatig optredens en doet mee aan Nederlandse en mogelijk Europese Kampioenschappen. Aanwezigheid bij trainingen is daarom verplicht. Afzeggen van een training mag alleen met goede reden. Cheerleading is een teamsport en afwezigheid van een teamlid heeft dus invloed op het gehele team. 

Tijdens de trainingen is het belangrijk om gemotiveerd en geconcentreerd te zijn. Samen werken we aan onze conditie, kracht, (nieuwe) stunts, tumbling en dans. Zo proberen we iedere les weer het beste uit onszelf naar boven te halen!

Voor ouders is het helaas niet toegestaan om te kijken bij een training. De Jaguars trainen in een hal waar gevaarlijke stunts en oefeningen gedaan worden. Concentratie is daarom erg belangrijk. Ouders kunnen eventueel wachten bij de catering.

Nieuwe leden

Voor dit team gelden geen toelatingseisen, iedereen die van dansen houdt en het leuk lijkt om cheerleader te worden, mag lid worden. Dit team traint echter ook voor wedstrijden (NK/EK), daarom verwachten we wel volledige inzet en de motivatie om verder te willen groeien in deze fantastisch leuke en uitdagende sport!

Proeflessen zijn iedere laatste woensdag van de maand. Voor meer informatie of aanmelding voor een gratis proefles, kunt u contact opnemen met Mandy Osenga via info@unitedcheers.nl.

Kosten

Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 84,00 per kwartaal. Het is bij ons eventueel ook mogelijk om met de ZoetermeerPas te betalen.

Tevens dient er een outfit te worden aangeschaft. 
Bij deze zetten we alle kosten even op een rijtje:
– Contributie: € 84,00 per kwartaal
– Danspakje: € 100,00
– Witte stuntschoenen: ca. € 50,00- € 80,00
– Body: ca. € 20,00
– Strik: € 15,00
– Borg voor verenigingsspullen: € 65,00 (Dit wordt terug gestort bij uitschrijving als alle spullen weer netjes zijn ingeleverd).

Meegaan naar optredens of wedstrijden kan pas als de volledige outfit is aangeschaft.

Teamleden

Julie

Base + Co-captain

Amelie

Base

Fienne

Flyer

Eline

Flyer

Haylee

Base

Kenzi

Base

Romy

Backspot

Daphne

Base

Esmee

Flyer

Lindy

Flyer

Caeli

Base & tumbler

Amelie T.

Base & tumbler

Gaby

Backspot

Teska

Flyer & tumbler

Vera

Base & tumbler

Mandy

Coach

Elise

Coach