Halloween optreden 2021 (door Naomi)

Halloween optreden 2021 (door Naomi)

Hi allemaal! Mijn naam is Naomi, ik ben 25 jaar en cheer bij UCC sinds eind september dit jaar.

UCC doet al jaren mee met het grote halloween feest in onze thuisstad Zoetermeer maar omdat corona helaas nog steeds speelt was dit optreden net even anders dan anders.
In plaats van een standaard optreden voor publiek, hebben wij ruim 4 uur gedanst voor voorbijrijdende auto’s in een echte ‘halloween drive-thru’.
Er waren wandelende zombies, killer clowns en er liepen nog veel meer enge figuren rond.
Zelf waren wij verkleed als de non uit ‘the nun’. Super spooky natuurlijk, maar perfect om de mensen in de auto’s extra bang te maken!
We hebben ruim 4 uur gedanst met z’n allen maar ik vond eigenlijk dat de tijd voorbij vloog. Ik kreeg echt een onwijze kick van het performen voor al die enthousiaste mensen. En ik vond het ook echt super gezellig om dit met mijn cheersisters te mogen doen.
De eerste paar keren dat ik op moest bij een auto waren wel heel spannend. Maar er kan niets op tegen die kick die je voelt als het goed gaat en je de mensen in de auto ziet genieten zoals je dat zelf doet.

Dit smaakt sowieso naar meer!

Terug naar overzicht