Het verhaal van cheerleader Bo

Het verhaal van cheerleader Bo

Hallo, mijn naam is Bo en ik zit nu een aantal maanden bij de United Cheers. Ik heb eerst jarenlang geturnd bij de GV Pro Patria Zoetermeer en heb het ook altijd leuk gevonden om te dansen. Een tijd geleden was ik met mijn vader bij een wedstrijd van ADO Den Haag en daar zag ik een optreden van de United Cheers. Dit vond ik zo leuk dat ik contact heb gezocht, daarna mocht ik langskomen voor een proeftraining.

Ik vind de United Cheers een hele leuke en gezellige groep. We trainen hard, maar hebben ook veel plezier. Door het harde trainen en de goede begeleiding kan ik steeds beter dansen en ik hoop binnenkort mee te mogen naar een optreden. Verder hebben we natuurlijk ook het stuntteam, daarbij ben ik één van de flyers.

In juni zijn we naar Kroatië geweest voor de Europese Kampioenschappen. Het showteam heeft daar meegedaan aan de wedstrijd en ik ben als supporter meegegaan. De reis en de wedstrijd was erg leuk, ik had dit niet willen missen! In augustus heb ik voor het eerst de Open Dag van ADO Den Haag meegemaakt als cheerleader. De supporters vinden het leuk als we er zijn en gaan dan graag met ons op de foto.

Ik hoop dat ik nog heel erg lang kan blijven bij de United Cheers en dat ik steeds beter word, zodat ik aan meer wedstrijden en demonstraties kan mee doen!

Terug naar overzicht