Blog van nieuwe Jaguar Myrthe

Blog van nieuwe Jaguar Myrthe

Hoi, ik ben Myrthe en ik ben sinds dit seizoen lid van het Jaguars team. 

Ik heb het tot nu toe heel erg naar mijn zin bij de Jaguars! Het is heel gezellig bij de trainingen maar er wordt ook wel serieus getraind. Ik kijk heel erg uit naar de fotoshoot en de extra training op 21 november. Dan ben je toch wat langer met elkaar en dat lijkt mij heel leuk! Ook kijk ik uit naar een wedstrijd, want dan kan je daar ook voor gaan trainen. En het lijkt me ook gezellig om met z'n allen naar een wedstrijd te gaan en te laten zien wat we kunnen.

Wat ik zo leuk vind is dat je niet de hele training hetzelfde aan het doen bent. Je wisselt tumbling en stunten en sprongen af, en daarom blijft het leuk en wordt het niet saai. Ik hoop dat we snel een wedstrijd hebben!

Terug naar overzicht