Nieuwe coach erbij!

Nieuwe coach erbij!

Vanaf komend seizoen krijgen de Jaguars er een tweede coach bij! Coach Elise zal namelijk worden bijgestaan door senior Mandy.

Mandy is al meer dan tien jaar lid van UCC en zit alweer ruim vijf jaar in het bestuur als secretaris. Achter de schermen hield ze zich dus altijd al wel een beetje bezig met de Jaguars. Nu ze zelf een stapje terug doet als cheerleader van het showteam is er ook ruimte om de rol van coach op zich te nemen.

"Ik heb er heel veel zin en kijk er naar uit om samen met de meiden aan de slag te gaan. Het wordt misschien een beetje wennen om nu naast een stunt te staan in plaats van erin, maar het lijkt me fantastisch om alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb over te brengen op de meiden. De rol van coach is nog nieuw voor mij, maar gelukkig ga ik het samen met Elise doen die inmiddels al jaren hun coach is. Ik weet zeker dat wij samen een goed team zullen vormen om de Jaguars naar een hoger niveau te brengen."

Het is nog even afwachten hoe het komende seizoen gaat verlopen vanwege corona, maar we gaan sowieso knallen en kunnen er hopelijk weer een mooi seizoen van gaan maken!

Terug naar overzicht