Trainingen

Leeftijd:
De leeftijdscategorie van de United Cheers Jaguars is 12 tot 16 jaar. Wanneer een Jaguar 16 jaar wordt, wordt er gekeken wanneer zij door kan stromen naar het Senior team van de United Cheers. Het kan ook zijn dat er dan nog een jaar met de Jaguars wordt meegedaan.

Trainingen:

Cheerdance

De United Cheers Jaguars trainen iedere maandag van 18.00 - 19.00 uur voor Cheerdance. Tijdens deze les focussen we ons op dansen, pirouettes, sprongen en leaps. Het is niet verplicht om aan deze categorie mee te doen, je kunt er ook voor kiezen om alleen Cheerleading te doen.

Cheerleading 

Voor Cheerleading trainen we iedere woensdag van 19.00 uur tot 21.00 uur in de Kleine Turnzaal van Gymworld in Zoetermeer. Het adres hiervan is: Amerikaweg 135 (tussen restaurant Eten&zo en cultuurpodium De Boerderij).

Onder leiding van ervaren en gecertificeerde coaches leren de Jaguars alle technieken en elementen van de cheerleading sport zoals: dans, stunts, tumbling, lenigheid en sprongen. Dit wordt per les afgewisseld.

Het Jaguar team verzorgt regelmatig optredens en doet mee aan Nederlandse en mogelijk Europese Kampioenschappen. Aanwezigheid bij trainingen is daarom verplicht. Afzeggen van een training mag alleen met goede reden. Cheerleading is een teamsport en afwezigheid van een teamlid heeft dus invloed op het gehele team.

Voor ouders is het helaas niet toegestaan om te kijken bij een training. De Jaguars trainen in een hal waar gevaarlijke stunts en oefeningen gedaan worden. Concentratie is daarom erg belangrijk. Ouders kunnen eventueel wachten in de hal van het gebouw.

Vanwege het coronavirus is het voor ouders op dit moment niet toegestaan om het complex binnen te gaan. Uw kind dient buiten, beneden aan de trap te worden gebracht en opgehaald.

Kosten:
Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 84,00 per kwartaal. Het is bij ons eventueel ook mogelijk om met de ZoetermeerPas te betalen. Tevens dient er een outfit te worden aangeschaft. Bij deze zetten we alle kosten even op een rijtje:

- Contributie: € 84,00 per kwartaal
- Danspakje: € 100,00
- Witte stuntschoenen: ca. € 50,00 - € 80,00
- Body: ca. € 20,00
- Strik: € 15,00

- Borg voor verenigingsspullen: € 65,00 (Dit wordt terug gestort bij uitschrijving als alle spullen weer netjes zijn ingeleverd).

Meegaan naar optredens of wedstrijden kan pas als de volledige outfit is aangeschaft.

Nieuwe leden:
Voor dit team gelden geen toelatingseisen, iedereen die van dansen houdt en het leuk lijkt om cheerleader te worden, mag lid worden. Dit team traint echter ook voor wedstrijden (NK/EK), daarom verwachten we wel volledige inzet en de motivatie om verder te willen groeien in deze fantastisch leuke en uitdagende sport!

Proefles:
Proeflessen zijn iedere laatste maandag van de maand. Voor meer informatie of aanmelding voor een gratis proefles, kunt u contact opnemen met Mandy Osenga via info@unitedcheers.nl.

Meld je nu aan
En sta straks ook in onze piramide!