Blog door Selena

Blog door Selena

Ik ben Selena en ik ben 6 jaar oud. Toen ik 3 jaar was zag ik de cheerleaders van united cheers voor het eerst bij de open dag van ADO den haag. Ik vond ze geweldig en wilde vanaf toen ook cheerleader worden. Helaas is cheerleaden vanaf 6 jaar dus moest ik nog even wachten. De eerste les vond ik erg spannend omdat ik nog niemand kende. De meiden zijn allemaal erg gezellig en lief waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. Ik ben nu bijna 6 maanden cheerleader en vind het nog veel leuker dan ik mij had voorgesteld. De afwisseling van dansen en stunten vind ik erg leuk. Het allerleukste van cheerleaden vind ik wanneer ik Flyer mag zijn, de wedstrijden en optredens. De afgelopen maanden heb ik al een heleboel geleerd. Ik ben leniger geworden, kan beter mijn balans houden en hoop binnenkort de radslag te kunnen.

Liefs, Selena

Terug naar overzicht