NK Cheerleading 2019 Door Maria-Victoria

NK Cheerleading 2019 Door Maria-Victoria

Zondag 7 April 2019

Blog NK Cheerleading door Maria Victoria

Cheers!

Afgelopen zondag hebben we aan de NK Cheerleading 2019 meegedaan. Het was een super leuke dag voor mij omdat we naar Amsterdam gingen en ik met veel Cheerleader vriendinnen was. Een beetje spannend ook maar ik had er veel zin in. We hadden er namelijk hard voor getraind.

Het was heel belangrijk om onze routine te laten zien. Volgens onze juffen en juryleden hebben we het heel goed gedaan en kwamen we naar huis met een hele mooie beker. 

Ik ben nu al 3 jaar een Cheerleader. Ik begon toen ik 6 jaar oud was en was toen een mini-panther. Vorig jaar ben ik een Panther geworden. Dit jaar hebben de juffen besloten om de Jaguars en de Panthers bij  elkaar te doen zodat we een grote Cheerleader groep zijn. We zijn nu The Cheetah's geworden. Wat een verschil. Ik vind het geweldig en gezelliger om op deze manier te trainen. Volgens mijn mama is het ook mooier om z'n grote groep te zien vanaf de tribunes

 

Groetjes en Cheer on!

Maria Victoria

 

Terug naar overzicht