Waarom Cheerleaden leuk is! Door Daphne en Vera

Waarom Cheerleaden leuk is! Door Daphne en Vera

Hallo ik ben Daphne,

Ik ben begin april gaan kijken bij de Panthers van United Cheers. En ik vond het gelijk heel erg leuk!

Mijn zusje Vera ging ook kijken en ook zij vond het super.

Eind april was het NK voor cheerleaders. Ik zou eigenlijk niet mee doen omdat ik er pas bij zat en de andere meiden hier al lang voor aan het trainen waren.

Uiteindelijk mocht ik toch meedoen omdat Rianne helaas niet mee kon doen. Ik vond dat erg zielig voor haar! Natuurlijk wilde ik graag helpen hoewel ik het best wel spannend vond!!

Het NK was erg leuk! We moesten er al best vroeg zijn en lang wachten totdat we aan de beurt waren. Er deden veel verschillende groepen mee. Het is erg leuk om te zien hoe andere cheerleader groepen zijn en wat die allemaal kunnen. Ons optreden ging heel erg goed en we zijn 1e geworden!! En de oudere groepen van United Cheers zijn ook 1e geworden!!

Het was een super leuke dag en we mogen eind juni naar het EK toe!!!

Groetjes Daphne

Terug naar overzicht