United Cheers Cheerleaders Showteam

Het showteam van United Cheers is voor meiden vanaf 16 jaar. Een sportief, gedisciplineerd, maar ook een gezellig en hecht team dat streeft naar de beste prestaties. Het UCC showteam heeft optredens door het hele land op allerlei verschillende evenementen, maar doet ook mee aan nationale en buitenlandse wedstrijden. Buiten optredens en wedstrijden om worden er ook regelmatig teamuitjes gepland.

Trainingen

UCC heeft zowel een dansteam als een stuntteam. Onder leiding van onze ervaren coaches Kim en Jill wordt er twee keer per week getraind. Op maandagavond trainen wij van 19.00 tot 21.00 uur en ligt de focus op cheerdance. Op woensdagavond trainen we van 19.30 tot 21.30 uur en ligt de focus op stunts en tumbling.

Beide trainingen zijn altijd verplicht.

Wie zoeken wij?

De United Cheers Cheerleaders zijn op zoek naar meiden die het team komen versterken. Sinds 2011 doen we mee aan nationale en internationale kampioenschappen en daarom zoeken wij enthousiaste meiden die sterk zijn op het gebied van sprongen, pirouetten, lenigheid, tumbling en dans. De minimale leeftijd van het UCC Showteam is 16 jaar. Betrokkenheid, motivatie en aanwezigheid bij trainingen is zeer belangrijk binnen ons team.

Cheerleader worden

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles bij ons te komen volgen. Na deze proefles bespreken we gezamenlijk met jou wat je ervan vindt en of je je wil aansluiten bij ons team. Wanneer je je bij ons team voegt ga je eerst een tijdje mee trainen en zal de coach gaan bekijken op welk niveau je zit. Vervolgens wordt er samen met jou besproken wanneer en hoe je zal worden ingezet binnen het team, wat meestal begint met stuntwedstrijden. Deelname aan wedstrijden is echter wel afhankelijk van wanneer die zijn. Wanneer de coach en het team denken dat je er klaar voor bent om mee te gaan naar optredens, zal je eerst beginnen met de kleinere optredens. De ADO optredens en grotere evenementen zijn de volgende stap. Meestal volgen de cheerdance wedstrijden als laatste.

Kosten

Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 84,00 per kwartaal.

Om mee te kunnen doen aan wedstrijden en/of optredens dien je verder een outfit aan te schaffen, bestaande uit de volgende dingen:
– UCC uniform: ca. € 100,00
– Dansschoenen: ca. € 40,00
– Stuntschoenen: ca. €50,00 – € 80,00
– Strik: €15,00

Teamleden

Kitty

Allround

Mandy

Cheerdance & optredens

Nancy

Cheerleading & Cheerdance

Melony

Allround

Jitske

Allround

Esmee

Cheerleading

Iris

Cheerleading

Myrthe

Cheerleading

Nikita

Cheerleading

Ximena​

Cheerleading

Kimberly

Cheerleading

Roos

Cheerleading

Kelly

Allround

Dinichi

Allround