Cheerleader worden

De United Cheers Cheerleaders zijn sinds het jaar 2000 een begrip in Nederland en sinds 2002 een begrip bij de eredivisie-voetbalclub ADO Den Haag. Onder leiding van coach Kim Barendregt maken de United Cheers van elke wedstrijd of evenement een groot feest.

United Cheers

De United Cheers Cheerleaders (UCC) zijn sinds het jaar 2000 een begrip in Nederland en sinds 2002 een begrip bij de eredivisie-voetbalclub ADO Den Haag. Met de inschrijving bij de Kamer van Koophandel in september 2003 zijn we sindsdien officieel een vereniging en inmiddels niet meer weg te denken binnen de Cheerleading wereld in Nederland.
UCC richt zich op wedstrijden (zowel nationaal als internationaal) en optredens door het hele land. Meiden vanaf 6 jaar kunnen zich bij ons aanmelden.

Voor alle leeftijden

Wil jij ook cheerleader worden? In de verschillende teams van United Cheers kunnen alle leeftijden terecht. Wij zijn altijd opzoek naar gemotiveerde nieuwe meiden die enthousiast zijn over deze fantastisch leuke en uitdagende sport! Lijkt het je leuk om een keer een proefles bij ons te volgen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Het showteam van United Cheers Cheerleaders doen mee aan (in)ternationale competities.
Voor meiden vanaf 16 jaar.

United Cheers Jaguars is het juniorenteam van UCC. Het is een gezellige groep meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar.

De Panthers zijn altijd op zoek
naar nieuwe meiden. Het is een gezellige groep meiden van
6 t/m 11 jaar.