Welkom op de website van UC Jaguars

Het leukste junior cheerteam van Nederland!

Ook cheerleader worden?

Meld je nu aan voor een proefles, en wie weet ga jij binnenkort met ons mee naar wedstrijden en optredens!

Geef je op via info@unitedcheers.nl

Hopelijk tot snel!

/

Welkom bij United Cheers Jaguars

United Cheers Jaguars is het juniorenteam van UCC. Het is een gezellige groep meiden in de leeftijd van 12 t/m 15 jaar. Onder leiding van coaches Elise en Mandy trainen zij voor diverse gave optredens en wedstrijden.

In de afgelopen jaren hebben de Jaguars zich laten zien op zowel nationaal als internationaal niveau, met deelnames aan Nederlandse Kampioenschappen en in 2017 het EK in Kroatië, waar zij een vijfde plaats behaalden. De Jaguars zijn in 2018 Nederlands Kampioen geworden in zowel de Junior All Girl als de Junior Group Stunt categorie!

United Cheers staat voor kwaliteit, sportiviteit en gezelligheid. Plezier hebben in de sport staat bij ons voorop. Wil jij ook cheerleader worden? Kom dan een gratis proefles mee doen!

Onze laatste blogs

Nieuwe coach erbij!

Nieuwe coach erbij!

Vanaf komend seizoen krijgen de Jaguars er een tweede coach bij! Coach Elise zal namelijk worden bijgestaan door senior Mandy. Mandy is al meer dan tien jaar lid van UCC en zit alweer ruim vijf jaar in het bestuur als secretaris.

Lees verder
Verhuizing naar Gymworld

Verhuizing naar Gymworld

Vanaf komend seizoen trainen wij op een nieuwe locatie, namelijk in Gymworld! Dit is een groot nieuw sportcomplex in Zoetermeer, gelegen aan de Amerikaweg tussen restaurant Eten&zo en cultuurpodium De Boerderij.

Lees verder
Maatregelen coronavirus

Maatregelen coronavirus

YES! Na 8 weken zonder cheer, kunnen wij eindelijk weer trainen! Door de nieuwe versoepelingen rondom de corona-maatregelen, hebben onze teams eindelijk weer de trainingen op kunnen pakken. Uiteraard zien deze er nu wel anders uit.

Lees verder

Onze aankomende agenda