United Cheers Cheerleaders Panthers

Sinds het jaar 2015 een geweldig leuk team voor meiden van 6 t/m 11 jaar. Onder leiding van onze coaches Elise en Alecia doen wij mee aan nationale en internationale wedstrijden en geven wij ook optredens.

Sinds 2017 doen de United Cheers Panthers mee aan competities. In april 2019 is het ons gelukt om goud te behalen en mogen wij zeggen dat we Nederlands Kampioen zijn in de catogorie Peewees cheerleading. De Panthers doen ook mee aan internationale wedstrijden, zoals het Elite Cheerleading Championship in Duitsland.

Trainingen

De Panthers trainen elke woensdag van 17:30 tot 19:00 uur in Danszaal B van Gymworld in Zoetermeer (adres: Amerikaweg 135, tussen restaurant Eten&zo en cultuurpodium De Boerderij).

Er wordt gefocust op de verschillende elementen van de cheerleading sport, zoals dans, stunts, sprongen en tumbling. In het wedstrijdseizoen (januari-juli) wordt wel regelmatig doorgetraind in de schoolvakanties, maar dit gaat altijd in overleg.

Wie zoeken wij?

Iedereen van 6 t/m 11 jaar die van dansen houdt, mag zich aansluiten bij de United Cheer Panthers. Het team doet echter wel mee aan wedstrijden, dus we zijn op zoek naar vrolijke en gemotiveerde meiden die houden van een mooie teamsport. In deze sport is aanwezigheid bij trainingen dus ook erg belangrijk.

Wanneer een Panther 12 jaar wordt, wordt er gekeken wanneer zij door kan stromen naar het Jaguar team van UCC. Het kan ook zijn dat er nog een jaartje met de Panthers wordt meegedaan.

Procedure

Het is altijd mogelijk om een gratis proefles bij ons te komen volgen. Na deze proefles bespreken we gezamenlijk met jou wat je ervan vindt en of je je wil aansluiten bij ons team. Wanneer je je bij ons team voegt ga je eerst een tijdje mee trainen en zal de coach gaan bekijken op welk niveau je zit. Vervolgens wordt er samen met jou besproken wanneer en hoe je zal worden ingezet binnen het team, wat meestal begint met stuntwedstrijden. Deelname aan wedstrijden is echter wel afhankelijk van wanneer die zijn. Wanneer de coach en het team denken dat je er klaar voor bent om mee te gaan naar optredens, zal je eerst beginnen met de kleinere optredens. De ADO optredens en grotere evenementen zijn de volgende stap. Meestal volgen de cheerdance wedstrijden als laatste.

Kosten

Na de gratis proefles dient er contributie te worden betaald. De contributie bedraagt € 84,00 per kwartaal en dient aan het begin van ieder kwartaal betaald te worden.

Om mee te kunnen gaan naar optredens en wedstrijden dient er tevens een outfit te worden aangeschaft. De kosten zijn als volgt:
– Danspakje: ca. € 95,00
– Strik: ca. € 12,50
– Stuntschoenen: ca. € 80,00
– Body: ca. € 20,00

Na aanmelding ontvangt ieder lid ook een UCC trainingspak, T-shirt tas en bidon. Hiervoor wordt een borg gevraagd van € 65,00. Deze spullen zijn in bruikleen en blijven dus eigendom van de vereniging. Als de spullen bij beëindiging van het lidmaatschap weer netjes en schoon zijn ingeleverd, wordt de borg terug gestort. Voor meer informatie kan er contact worden opgenomen per mail.

Teamleden

Joëlle

Cheerleader

Scarlett

Cheerleader

Stella

Cheerleader

Jolie

Cheerleader

Diana

Cheerleader

Elvira

Cheerleader

Everly

Cheerleader

Sophia

Cheerleader

Melina

Cheerleader

Luna

Cheerleader

Macy

Cheerleader

Alecia

Coach

Elise

Coach

Myrthe

Assistent Coach